Oletko nähnyt tätä miestä? – Poliisin mukaan kadonnut mies on nähty Kuopiossa ja Jyväskylässä

Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta Kari Kolarista. 60-vuotias Kolari on ollut kateissa maanantaista 7. helmikuuta asti.

Kadonnut mies poistui kotoaan Oripäästä Varsinais-Suomesta maanantaiaamupäivänä helmikuun alussa eikä hänen olinpaikastaan ole sen jälkeen saatu varmaa tietoa.

Lounais-Suomen poliisilaitoksen tietojen mukaan Kolari on kuitenkin tiettävästi liikkunut katoamisensa jälkeen Jyväskylässä ja Kuopiossa. Poliisi pyytää siksi havaintoja myös Keski-Suomen ja Itä-Suomen alueelta, jos on nähnyt kadonneen miehen.

Miehellä oli kadotessaan musta hupullinen takki, mustat farkut, musta pipo ja silmälasit. Kolari on noin 185 senttiä pitkä, roteva ja hän ontuu vasenta jalkaansa.

Jos miehestä on tuore akuutti havainto, asia tulee ilmoittaa hätänumeroon 112. Muut kiireettömät havainnot voi ilmoittaa poliisille sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi

Poliisin mukaan asiassa on perustetta etsiä Kolaria kiireellisesti. Asiaan ei kuitenkaan epäillä liittyvän rikosta.

Kolari on Lounais-Suomen alueella tunnettu politiikasta, sillä hän on entinen kunnanvaltuutettu. Hän on myös valtakunnallisen perussuomalaisen järjestön Perusäijien puheenjohtaja ja sitä kautta verkostoitunut valtakunnallisesti.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut