Savilahdentien ja Volttikadun risteykseen nousee työnaikainen kiertoliittymä – Muutokset liikennejärjestelyissä astuvat voimaan maaliskuun alussa

Liikennejärjestelyt muuttuvat Savilahdentien ja Volttikadun risteyksessä alueella alkavan sillanrakennustyön vuoksi, kertoo Kuopion kaupunki.

Muutokset liikennejärjestelyissä alkavat tiistaina 1. maaliskuuta kello 6. Liikennevalot poistuvat käytöstä ja liikenne siirtyy tilapäiseen kiertoliittymään.

Aiemmassa vaiheessa suljettiin yhdistetty jalankulku- ja pyöräilyväylä välillä Volttikadun risteys–Fressin kuntokeskus. Käytöstä on tällöin lisäksi poistettu Savilahdentien yli menevä suojatie ja joukkoliikennepysäkki Paloasema P. Lähin korvaava joukkoliikennepysäkki on Savilahti P.

Liikennejärjestelyt ovat voimassa syksyyn 2022 saakka, jolloin avataan Savilahdentien alikulkukäytävä jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Tällöin myös uudet liikennevalot otetaan käyttöön.

Joukkoliikennepysäkkien järjestelyihin tulee muutoksia työn edetessä.

Liikennejärjestelyistä vastaa Mestar Kuopio Oy. Työ on osa Savilahden infran rakentamishanketta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut