Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puijon rinnehissin uusiminen alkaa – koneet möyrivät maastossa ensi viikolla

Rinnehissin uusimiseen liittyvät työt alkavat Puijolla 14. maaliskuuta alkavalla viikolla. Ensin puretaan vanha hissi ja poistetaan puustoa. Seuraavaksi vuorossa ovat louhinta- ja perustustyöt uutta hissiä varten.

Puiden kaatamisen aikana hissilinjalla ja sen lähistöllä liikkuu eri koneita. Kaadetut puut tuodaan urheilulaaksoon sekä nykyisen hissin yläaseman maastoon. Puut kuljetetaan tukkirekoilla pois.

Töiden ajan liikkuminen hissilinjalla ja sen välittömässä läheisyydessä on kielletty. Tarpeetonta liikkumista alueella pyydetään välttämään muutenkin.

Nykyisen hissin paikalle on tulossa kaksipaikkainen tuolihissi. Uutta hissiä voivat tulevaisuudessa käyttää kaikki ulkoilijat.

Puijon majan ja tornin piha-alueen saneeraustyöt jatkuvat huhti-toukokuussa sen mukaan, miten sää sallii. Piha-alueen saneeraus alkoi jo viime vuoden puolella.

Puijolle on kevään mittaan rakenteilla myös uusi luontoreitti, jonka on tarkoitus palvella esteettömästi. Reitille tulee puurakenteinen kävelykansi, kaiteet, valaistus ja levähdyspaikkoja.

Koko Puijon urakan hinnaksi on arvioitu 4 miljoonaa euroa ja valmista on tarkoitus olla tämän vuoden lokakuussa.

Kenttä saa tekonurmen ja sen pinta-ala tuplaantuu Puijon urheilulaaksossa