Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Tämän parempaa palautetta kuulijoilta ei voi saada" – kaksi Savon Aaltojen juontajaa eteni RadioGaalan finaaliin

Maaliskuun lopussa järjestettävässä RadioGaalassa päästään jännittämään pohjoissavolaisten juontajien puolesta, sillä radiokanava Savon Aaltojen Johannes Teppo ja Sami Turunen ovat päässeet finaalikahdeksikkoon vuoden paikallinen radiojuontaja -kategoriassa. Finalistit on valittu yleisöäänestyksellä, jossa annettiin yhteensä yli 100 000 ääntä.

Sekä Teppo että Turunen ovat erittäin kiitollisia ja otettuja finaalipaikasta. Teppo kuvailee fiiliksiään epätodellisiksi mutta äärimmäisen kiitollisiksi.

– Tosi hyvä olo! Tämä työ on aina ollut minulle äärimmäisen rakasta ja tärkeää. On hienoa, jos olen omalla työlläni onnistunut välittämään kuulijalle tunteen, että hän on tullut kuulluksi, Turunen iloitsee.

Hyvällä radiojuontajalla on Sami Turusen mukaan aistit avoinna ja hän on valmis kuuntelemaan ihmisiä.

– Lisäksi juontajan täytyy olla aito. Juontajalla on oltava taito, jolla saa taajuuksille välitettyä mielikuvia. Uskon myös huumorin voimaan, Johannes Teppo lisää.

Tämän parempaa palautetta kuulijoilta ei voi saada.

Johannes Teppo

Paikallisella radiokanavalla työskentely mahdollistaa sen, että maailman ja valtakunnan tapahtumien vaikutuksia voidaan tarkastella oman alueen tasolla. Lisäksi ihmiset tulevat tutummiksi kuin valtakunnallisilla radiokanavilla.

– Tämän parempaa palautetta kuulijoilta ei voi saada. Kiitos kaikille kuuntelijoille! Teppo kiittää.

Koko Savon Aaltojen toimitus lähtee Helsinkiin edustamaan kanavaansa RadioGaalassa 25. maaliskuuta.

– Koen, että olemme jo siinä mielessä voittaneet, että pääsemme edustamaan Savon Aaltoja finaalissa. Tämä on ennen kaikkea tiimityötä, jossa kaikkien panosta tarvitaan, että kanava kuulostaisi siltä, miltä sen haluamme kuulostavan, Sami Turunen sanoo.

Hän kuvailee RadioGaalaa todella hienoksi alan tapahtumaksi. Kauniin yhteisöllisyyden ja juhlan merkitys korostuu tässä maailmanajassa.

– Jos voitto osuu jommankumman kohdalle, kilistelemme isolla kirkolla ja huastelemme entistä levveemmin Helsingin yössä, Johannes Teppo suunnittelee.