Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiuruveden jäähalli saa nimen, jota ei voi edes ajatella muualle – kaupunginjohtaja: homma lähti heti niin sanotusti lapasesta

Kiuruveden jäähalli saa uuden nimen Aamulypsy-Areenana. Nimi tulee Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelman mukaan, joka on Suomen kuunnelluimpia radio-ohjelmia.

Tempaus sai alkunsa, kun Aamulypsy etsi sopivaa hallia sponsoroitavakseen. Kiuruvetiset innostuivat.

– Alkoi tuntua, että nyt meillä on oikeanlaiset yhteistyökumppanit, kertoivat Juuso Mäkilähde ja Tuukka Ritokoski tiistaina ohjelmassaan.

Haastattelussa ollut Kiuruveden kaupunginjohtaja Juha-Pekka Rusanen kertoo, että homma lähti heti niin sanotusti lapasesta.

– Minulle alkoi tulla aamulla viestejä, että herää, Suomipop etsii areenaa. Otin meidän ykköspäättäjiin yhteyttä, että olisiko tämä ok ja sieltä näytettiin peukkua.

Juontajiin vaikutuksen teki kaupungin reagointi ja heittäytymiskyky.

– Tuli tunne, että kaikki on mahdollista ja kaikki järjestyy. Meininki on rentoa ja tartutaan toimeen.

Rusasen mukaan asia on juuri näin:

– Meillä tehhään eikä jäähä vatuloimaan!

Rusanen muistutti myös Kiuruveden karjapitäjän asemasta.

– Ei Aamulypsy-Areenaa voi mihinkään muualle edes ajatella.

Kanava aikoo sijoittaa nimikkohallinsa toimintaan noin 500 euroa sponsorirahaa. Toiveena on, että kyltti pitäisi siitä hyvästä saada.

– Kyltti on melkein jo valmis, meillä on niin hyviä paikallisia yrittäjiä. Odotellaan vain teidän paikalle tuloa, Rusanen totesi.

Aamulypsyn juontajat ovat tulossa lanseerausjuhlallisuuksiin Kiuruvedelle lauantaina, kun paikallisella joukkueella KK-81:llä on pelipäivä.

Mäkilähde ja Ritokoski arvelivat jatkavansa vielä iltaa Kiuruveden yössä.

KIURUVEDEN Aamulypsy-Areenaa juhlistetaan kansanjuhlassa 12. maaliskuuta kello 15 alkaen jäähallilla ja sen ympäristössä.

Tapahtumassa tarjotaan Kahvila-ravintola Iltalypsyn keittämää mykyrokkaa 300 ensimmäiselle tulijalle.

Ohjelma jatkuu jääkiekko-ottelulla, johon on vapaa pääsy.

Kiuruveden 3. divarin edustusjoukkue KK-81 kohtaa Kontiolahden Kajastuksen kello 16 alkavassa pelissä. Pelin erätauoilla on yllätysohjelmaa.

Edustusjoukkueen pelin jälkeen kello 19 alkaen U16:n mestisjoukkue IPK/KK-81 mestisjoukkue kohtaa ottelussa Team Eestin eli Viron maajoukkueen.

Tapahtuman järjestävät Kiuruveden kaupunki, KK-81 sekä useat yhteistyökumppanit.

Kiuruveden jäähallille vuosikymmen täyteen