Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Saneeraustyöt sulkevat kevyen liikenteen väylän Savilahdessa

Viikolla 12 alkavat katu- ja vesijohtosaneeraustyöt sulkevat kevyen liikenteen väylän Savilahdessa, tiedottaa Kuopion kaupunki. Rantaa pitkin kulkeva väylä sijaitsee Harjulantien ja Niuvantien välillä. Jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan työmaan kiertävälle reitille Niuvantielle.

Harjulantiellä sijaitsevan Canthian ja Savisaaren risteyksen välisen ranta-alueen saneeraustyöt on suunniteltu kahdelle vuodelle. Tänä vuonna saneerataan Niuvantien ja Canthian välinen noin 700 metrin pituinen osuus.

Työssä saneerataan runkovesijohto ja uusitaan kevyen liikenteen väylän pinta- sekä kuivatusrakenteet. Lisäksi katuvalaistus uusitaan, alueella rakennetaan sähköverkkoa sekä tehdään telekaapeliputkituksia.

Työn yhteydessä väylän varrelle rakennetaan muutama kivetty levähdyspaikka penkkeineen.

Kaupunki pyytää vaaratilanteiden välttämiseksi työalueen läheisyydessä liikkuvia huomioimaan työkoneet ja putkikaivannot. Varovaisuutta työmaa-alueen läheisyydessä tulee painottaa erityisesti lapsille. Aidattujen ja varoitusnauhoilla rajattujen alueiden sisäpuolella oleskeleminen on kielletty.

Saneeraustyön urakoitsijana on Mestar Kuopio Oy.