Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sen piti olla Padel-Puudelien ja Padel-Paavojen pieni tapahtuma, mutta toisin kävi: kuopiolaiseen turnaukseen tulossa toistasataa osallistujaa ja illan pääesiintyjänä Jukka Poika

Huhtikuun 1.–2. päivä Kuopiossa järjestettävä Osuma Padel Spring Break -padelturnaus on herättänyt laajalti kiinnostusta, kertoo Kuopio-Tahko Markkinointi tiedotteessaan.

Pienen peliporukan turnaukseksi kaavailtu tapahtuma kasvoi muutamassa kuukaudessa suureksi urheilutapahtumaksi. Paikalle odotetaan maksimimäärä pelaajia eli noin 130 henkilöä.

– Miesten pelipaikat turnaukseen myytiin loppuun samana päivänä, kun ilmoittautuminen avattiin, ja myös naisten sarja sekä sekasarja täyttyivät nopeasti, tapahtumapäällikkö Tatu Säisä kertoo tiedotteessa.

Myös paikalliset yrittäjät ovat olleet sankoin joukoin mukana talkoovoimin järjestettävän tapahtuman rakentamisessa. Tapahtumalla on yhteistyöyrityksiä jo yli 40 kappaletta, joista moni on tiedotteen mukaan tarjoutunut oma-aloitteisesti tukemaan tapahtuman järjestämistä.

– Pelaajien kiinnostus sekä yritysten määrä ja halu tukea tapahtumaa yllättivät meidät kaikki. Se antaa selkeän viestin siitä, että yhteisöllistä sekä kuntoa kohottavaa lajia pidetään tärkeänä juttuna. Ilman yritysten tukea tämän mittaluokan tapahtumasta ei olisi edes mahdollista haaveilla, kertoo tapahtuman tuotantojohtaja, Allu Koskinen tiedotteessa.

Turnauksen jälkeinen Kuopion Saanassa pidettävä Sunsets Poolparty -iltatapahtuma päättyy pääesiintyjä Jukka Pojan keikkaan ja ilotulitukseen. Illan aikana esiintyy myös muita live-esiintyjiä.

Esiintymislava rakennetaan Saanan uima-altaan taakse järven päälle siten, että keikkoja voi seurata eturivin paikoilta uima-altaasta.

Osuma Padel Spring Break -turnaus pelataan BilleBeino ja Padel Club Finland Bellanranta -padelhalleilla ja se on tiedotteen mukaan ensimmäinen merkittävä padelturnaus Itä-Suomessa.

Turnaus sai alkunsa, kun padelin harrastajien WhatsApp-ryhmien Padel-Paavojen ja Padel-Puudelien jäsenet yhdistivät voimansa järjestääkseen tapahtuman.

Oikaisu 24.3.2022 kello 9.29: Jutun kuva vaihdettu. Kuvatekstissä väitettiin aiemmin virheellisesti, että kuvassa olisi Kuopion BilleBeino-padelhalli. Todellisuudessa kuvassa oli Helsingin halli.