Keihäänheittäjälegendat Antti Ruuskanen ja Tero Pitkämäki yllättävät yhteisellä ilmoituksellaan somessa

Keihäsmestarit Antti Ruuskanen ja Tero Pitkämäki ovat lyöneet hynttyyt yhteen yrityksen merkeissä. Antti Ruuskanen kertoo Facebookissa, että miehet ovat perustaneet yhteisen metsäalan yrityksen. Kaupparekisteirn tietojen mukaan yrityksen toimitusjohtaja on Antti Ruuskanen.

Ruuskanen kuvailee päivityksessään, että ajatus yhteisestä yrityksestä hioutui vuosien varrella ja lopulta uusi yritys näki päivänvalon. Metsäkoneen Ruuskanen hankki jo aiemmin ja kertoi siitä myös medialle.

– Meninkin humoristisesti kehuskelemaan tuoretta hankintaani Helsingin Sanomien haastattelussa toteamalla, että Terolla on paidassaan Ponssen logo, mutta minullapa on Ponssen kone. Tero kertoikin lukeneensa ”monttu auki” haastattelusta ja itsekin metsänomistajana ja metsäalasta kiinnostuneena sai ajatuksen, olisiko tässä sauma yhdistää kovien kilpakumppaneiden voimat yhteisen yrityksen merkeissä, Ruuskanen kirjoittaa.

Antti Ruuskasen Facebook-päivitys

Yrityksessä ovat mukana myös Antti Ruuskasen veli Olli-Pekka ja Tero Pitkämäen veli Mika.

– Itse olen maatilan poikana aina ollut kiinnostunut metsäalasta ja metsänhoidosta. Moni teistä varmaan tietääkin, että urheilu-uran aikana latauduin usein kohti arvokilpailuita tekemällä metsätöitä omilla palstoillani.

Ruuskanen kokee, että yhteisestä taipaleesta on hyötyä yritysmaailmassa.

– Yrityksessämme sovelletaan meidän molempien huippu-urheilu uran aikana keräämiä oppeja, jotka johdattivat meidät yhteensä 10 arvokilpailumitaliin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut