Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juhannusneito-kisa alkaa nyt! – Heittäytyvä neito, hae mukaan!

Savon Sanomien perinteisen Juhannusneito-kilpailun ilmoittautuminen on nyt alkanut, ja ilmoittautumisaikaa on 19. huhtikuuta saakka.

Kisaan voi ilmoittautua täällä.

Kisassa haetaan 18–23-vuotiasta Savossa asuvaa neitoa, joka haluaisi työskennellä Savon Sanomien edustustehtävissä.

Tehtävistä maksetaan palkkaa ja keikkoja voi olla muun muassa messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Palkintona on muun muassa Pohjolan Matkojen lahjakortti sekä Lumoava-sarjan koruja.

Viime vuonna Juhannusneidoksi valittiin lapinlahtelainen Neea Honkonen, joka keräsi eniten yleisöääniä viiden finalistineidon joukosta.

– Suosittelen itse kilpailua sellaisille tyypeille, jotka osaavat heittäytyä ja tulevat hyvin juttuun ihmisten kanssa, Honkonen kertoo.

Korona-aika vaikutti vielä Honkosen Juhannusneito-vuoteen, ja tilaisuuksia ei ollut niin paljon kuin normaalisti.

– Kivoja keikkoja olivat muun muassa Lapinlahden yleisurheilukisat, jossa olin palkintoja jakamassa ja talvella oli sitten laskiaisrieha Kasurilassa, jossa olin lähettämässä laskijoita matkaan. Ja tietysti laskin itsekin mäkeä, Honkonen nauraa.

Samalla keikoista saa hyvää työkokemusta vaikkapa edustustehtäviin. Myös mainoskuvauksia on luvassa. Työtehtäviin tietenkin perehdytetään hyvin, ja monesti keikoilla on mukana myös edellisvuosien Juhannusneitoja, joille vuosi on poikinut myös jatkotöitä Savon Sanomilla. Tapahtumakeikat sopivat hyvin vaikkapa opiskelijoille tai muun työn ohella tehtäväksi.

Neea Honkosella on edessä vielä messutapahtuma alkukesästä ennen kuin hän luovuttaa tittelin seuraajalleen.

Tänä vuonna finaalitapahtuma pidetään Kermankosken lavalla Heinävedellä juhannusaattona.

Savon Sanomien Juhannusneito-kilpailu pidettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1968.

ILMOITTAUDU KISAAN.