Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Olvi-säätiöltä 200 000 euron lahjoitus Ukrainan lapsille

Olvi-säätiö on lahjoittanut 200 000 euroa Ukrainan sodasta kärsiville lapsille.

Avun lapsille toimittaa Pelastakaa Lapset ry, joka on toiminut Ukrainassa vuodesta 2014 lähtien. Yhdistys on muun muassa tukenut lasten terveydenhuoltoa ja oppimis- ja koulutusmahdollisuuksia. Yhdistys toimittaa kriisitilanteissa hätäapua lapsille ja heidän perheilleen.

– Yksi Olvi-säätiön tarkoituksista on avustaa lasten hyväksi tapahtuvaa toimintaa. Tällä hetkellä Ukrainan lasten auttaminen on äärimmäisen tärkeää. Pelastakaa Lapset tekee Ukrainassa arvokasta työtä toimittamalla lapsille hätäapua, suojaa ja psykososiaalista tukea sekä huolehtimalla lapsista, jotka ovat kadottaneet vanhempansa, sanoo Olvi-säätiön hallituksen puheenjohtaja Heikki Sirviö säätiön tiedotteessa.

Sodan vuoksi miljoonia ukrainalaisia siviilejä on joutunut jättämään kotinsa ja lähtemään pakoon sotatoimia. Pakolaisten joukossa on etenkin naisia ja lapsia, joilta puuttuu suojaa, ruokaa, vettä ja vaatteita.