Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vilkku-fillarien kausi alkaa Kuopiossa pian – 100 pyörää enemmän käytössä kuin viime vuonna, minuuttitaksa entistä isompi

Kuopion kaupunkipyörät ilmestyvät taas katukuvaan. Pyöriä voi käyttää ja käyttöoikeuksia ostaa maanantaista 25. huhtikuuta kello 8 alkaen. Vilkku-fillareita on tänä vuonna käytössä 100 enemmän kuin viime vuonna eli yhteensä 350.

Kauden alussa on käytössä 37 kaupunkipyöräasemaa. Asemaverkoston täydennys on suunnitteilla, mutta kaupunki tiedottaa mahdollisesta laajennuksesta myöhemmin erikseen.

Kaupunkipyörän taksa on tällä kaudella 10 senttiä minuutilta. Taksa on kaksinkertainen edelliseen kauteen verrattuna. Kaupunkipyörätilille pitää ladata vähintään 1 euro. Rekisteröitymisen voi tehdä etukäteen minuuttitaksan myötä. Koko pyöräilykauden käyttöoikeus maksaa 60 euroa.

Ajankohtainen tieto asemista ja fillareista löytyvät verkko-osoitteesta kaupunkipyorat.kuopio.fi tai Freebike-sovelluksesta.