Kaksi ehdokasta Pohjois-Savon sairaanhoitopiiristä pääsi jatkoon paikasta naapurimaakunnan hyvinvointialuejohtajan virkaan

Pohjois-Karjalan hyvinvointialuejohtajan virasta kilpailee enää neljä henkilöä.

Haastatteluvaiheeseen ylsivät Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin hankejohtaja, terveystieteiden tohtori Kirsi Leivonen ja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin johtaja, diplomi-insinööri Jan Tollet.

Kaksi muuta ovat Suomen sosiaali- ja terveys ry Sosten:n johtaja, valtiotieteiden maisteri Anne Knaapi ja Siun soten toimitusjohtaja ja väliaikaisen hyvinvointialuejohtajan tehtäviä hoitava, yhteiskuntatieteiden maisteri Ilkka Pirskanen.

Hyvinvointialueella jatkettiin hakuaikaa kertaalleen, kun ensimmäisellä kierroksella saldona oli neljä hakemusta. Toinen hakuaika umpeutui viime viikon perjantaina, jolloin hakemuksia tuli seitsemän lisää. Hakijoita oli yhteensä 11.

Neljän ehdokkaan haastattelu on torstaina. Aluevaltuusto päättää hyvinvointialuejohtajan valinnasta kokouksessaan 15. kesäkuuta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut