KuPSin pääomistaja ja Palloliiton puheenjohtaja Lahti MTV:lle: ”Olemme käyneet painokkaita keskusteluja Heiskasen kanssa”

Kuopion Palloseuran pääomistaja Ari Lahti vakuuttaa MTV:n haastattelussa, että KuPS on puuttunut seurajohdossa havaittuihin epäkohtiin. Savon Sanomat uutisoi lauantaina, että KuPSin toimitusjohtajaa Jarmo Heiskasta syytetään epäasiallisesta käytöksestä sekä johtamistapaan ja alkoholinkäyttöön liittyvistä ongelmista.

Lahti on myös Palloliiton puheenjohtaja. Hän tuomitsee epäasiallisen käytöksen kaikissa tilanteissa.

– KuPSissa olemme myös puuttuneet aiemmin ilmi tulleisiin epäkohtiin, joista olemme käyneet Heiskasen kanssa painokkaita keskusteluja – niin seuran edellisen kuin nykyisenkin hallituksen aikakaudella. Kuten Heiskanen on itsekin todennut julkisuudessa, hän on ollut viimeisen puolen vuoden ajan ilman alkoholia. Ongelmia on siis pyritty ehkäisemään, Lahti sanoi MTV:lle.

Savon Sanomille Heiskanen kiisti, että hänellä on tai olisi ollut ongelmia alkoholin kanssa.

Lahden mukaan hänelle on tärkeää, että Heiskasella on seuran henkilöstön ja nykyisen hallituksen tuki.

– On myös muistettava, että Heiskanen on tehnyt erinomaista työtä kehittäessään KuPSin toimintaa eteenpäin, Lahti sanoi.

Ari Lahti ei aiemmin kommentoinut asiaa Savon Sanomille useista haastattelupyynnöistä huolimatta.

KuPSin kulisseissa kuohuu, keskiössä toimitusjohtaja Jarmo Heiskasen toiminta

100 vuotta täyttävä KuPS ansaitsee arvoistaan johtamista

Lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut