Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iisalmen Sanomista lähtevä Kari Angeria suuntaa uusille urille

Iisalmen Sanomien päätoimittaja Kari Angeria on irtisanoutunut lehden palveluksesta. Angeria on toiminut tehtävässä vuoden 2016 toukokuusta lähtien.

Kari Angeria työskenteli aiemmin Iisalmen Sanomissa tiiminvetäjänä ja verkkotuottajana sekä muun muassa Savon Sanomien Ylä-Savon aluetoimittajana.

– Tulin lehteen uudistamaan perinteisen printtilehden digitaaliseksi. Siinä tehtävässä onnistuimme erinomaisesti, kiitos hyvien ja motivoituneiden tekijöiden. Iisalmen Sanomat on ollut digitaalisessa tekemisessä konsernin kärkeä jo vuosia, Angeria sanoo.

– On ollut myös etuoikeus nähdä, kuinka Keskisuomalainen konserni on kasvanut urani aika merkittäväksi suomalaiseksi media-alan toimijaksi.

Kari Angeria haluaa kiittää menneistä vuosista erityisesti lukijoita, yhteistyökumppaneita, paikallisia yrityksiä ja työkavereita.

– Seutu tarvitsee vahvan äänenkannattajan ja minulla ei ole epäilystäkään, etteikö tämä toteutuisi myös jatkossa.

Neljäntoista vuoden mediauran jälkeen Angeria kokee, että nyt on kuitenkin aika suunnata kohti uutta.

– Tämä matka on omalta osaltani tullut päätökseen ja on tullut aika suunnata kohti uusia aloja. Esimerkiksi yrittäjyys on jo pidempi aikainen haave.

Angeria kokee päätoimittajuuden muuttaneen häntä monella tavalla.

– Konserni tarjosi aikanaan hienon mahdollisuuden toteuttaa ammatillisia haaveita ja tehdä työtä Ylä-Savon hyväksi. Työ opetti myös sen, mikä on minulle elämässä pohjimmiltaan tärkeintä. Perhe ja oman lähipiirin hyvinvointi. Sille pohjalle on hyvä rakentaa myös uusia asioita, Kari Angeria toteaa.

Iisalmen Sanomien va. päätoimittaja on Tarja Lappalainen.