Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vällyn valmistusta, ruoanlaittoa piraattien tapaan vai kirkkourkujen soittoa syksyksi? – Kuopion kansalaisopistoon ilmoittaudutaan uuden verkkokaupan kautta

Kesän kynnyksellä voi jo eläytyä syksyn harrastusvimmaan selaamalla Kuopion kansalaisopiston kurssitarjontaa. Ilmoittautuminen alkaa ensi viikon tiistaina 24. toukokuuta kello 10. Tuolla kellonlyömällä moni on jo valmiina odottamassa oikeaa hetkeä painaa ilmoittautumisnappulaa verkkosivuilla.

Netti-ilmoittautumiseen on avautunut uusi verkkokauppa, jonka tavoitteena on auttaa opiskelijaa löytämään itselleen sopiva kurssi. Uudessa verkkokaupassa kursseja voi hakea esimerkiksi viikonpäivän tai opetuspaikan mukaan. Kurssien selaaminen on mahdollista jo tällä hetkellä.

Vanha verkkokauppa toimii toistaiseksi uuden verkkokaupan rinnalla. Myös puhelimella voi edelleen ilmoittautua. Ilmoittautumisnumero on 017-184711.

Tulevana lukuvuotena tarjolla on yli 2000 kurssia eri aihealueilta. Valikoimassa on esimerkiksi kirkkourkujen yksilöopetusta, lumikenkäilyä, hyönteishotellin perustamista ja ruoanvalmistusta vaikkapa A Caribbean pirate feast -kurssilla.

Tulevan lukuvuoden teemaksi on valittu Rohkaise hurja luontosi. Ekologinen näkökulma toistuukin niin kansalaisopiston toiminnassa ylipäätään kuin kurssisuunnittelussa. Opetustarjonnassa on paljon kursseja, joilla edistetään kestävän kehityksen ja hyvinvoinnin teemoja.

Verkkokurssien ja monimuoto-opetuksen tarjonta laajenee ensi lukuvuonna lähes kaikilla aihealueilla. Tuttuun tapaan kansalaisopisto jatkaa myös esimerkiksi taiteen perusopetusta.