Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vain elämää -sarjan uudella kaudella mukana muun muassa entinen kansanedustaja, tähtivalmentaja ja goottirokkari

Uuden Vain elämää -artistit on julkaistu. Sarjan kolmannellatoista kaudella mukana ovat Erika Vikman, Mikko Alatalo, Yona, Redrama, Pete Parkkonen, Meiju Suvas, Jyrki 69 ja Tommi Läntinen.

Laulajat suuntaavat tänään Hirvensalmen Satulinnaan, jossa alkavat uuden kauden kuvaukset.

– Vain elämää on portti nuoremmille sukupolville, jotka eivät tunne tuotantoani. Osa ei edes tiedä minun olleen olemassa ennen Känkkäränkkää, pohtii pitkän linjan muusikko ja ex-kansanedustaja Mikko Alatalo ohjelman tiedotteessa.

Alatalo on pitkän uransa aikana nauhoittanut yli 700 laulua, julkaissut 54 albumia, tehnyt yli 6 000 keikkaa ja hänen levyjään on myyty yli 400 000 kappaletta. 1970-luvun alussa Alatalo oli luomassa manserockia yhdessä Juice Leskisen ja Harri Rinteen kanssa.

Redrama eli Lasse Mellberg on muusikkouransa lisäksi tuttu ihmisille The Voice of Finlandin tähtivalmentajan roolista. Mellberg myöntää miettineensä, tuleeko hänelle joskus kutsu Vain elämää -ohjelmaan.

– Väitän jokaisen suomalaisen artistin valehtelevan, jos sanoo, ettei olisi ajatellut tätä. Minulle tuli heti olo, että tämä on pakko tehdä. Samaan aikaan pelkoni ja riittämättömyyden tunteeni heräsivät henkiin; pystynkö tähän ja olenko väärä ihminen. Päällimmäisenä oli kuitenkin tunne, että on suuri kunnia kun pyydetään mukaan, Mellberg kertoo tiedotteessa.

Gootahtavaa sarjakuvarokkia esittävän The 69 Eyes -yhtyeen solisti Jyrki 69 eli Jyrki Linnankivi odottaa ohjelman kuvauksia mielenkiinnolla. Hän huomauttaa, ettei ole laulanut suomeksi koskaan.

– The 69 Eyes on bändinä saavuttanut jo kaiken: olemme kiertäneet ympäri maailmaa yli 30 vuotta ja soittaneet unelmoimissamme paikoissa. Yksi asia, jota emme ole tehneet: ottaneet Suomea täysin haltuumme. Mitenköhän se onnistuu? Mitä jos osallistuisi Vain elämää -ohjelmaan, mitä tapahtuisi? On mielenkiintoista nähdä, Linnankivi kertoo tiedotteessa.

Vain elämää -sarjan uusi kausi tulee yleisön nähtäväksi syyskuussa.