Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mitä lahjaksi valmistuvalle? Entä päiväkodin hoitajille? Vastaa kyselyyn ja voita leffalippuja!

Valmistujaisviikonloppu häämöttää ja monilla päiväkoti-ikäisilläkin alkaa kesäloma. Teemme juttua siitä, mikä olisi paras tapa muistaa urakkansa päättäviä, niin valmistuvia kuin opettajia ja varhaiskasvatuksen hoitajia.

Kerro siis omat ajatuksesi ja vinkkisi siitä, millaisia lahjoja tai lahjarahasummia valmistuvalle olisi hyvä antaa. Pitääkö sinkun laittaa yhtä paljon lahjarahaa kuin pariskunnan? Entä jos kyseessä on kaukainen sukulainen tai tuttava?

Entä kuinka muistetaan opettajia ja päiväkodin hoitajia? Keräävätkö vanhemmat yhteislahjan, askarrellaanko lapsen kanssa jotain spesiaalia, ostetaanko kukkia vai kuuluuko opettajien ja hoitajien muistaminen ylipäätään tapoihisi?

Laita vastauksia sähköpostilla osoitteeseen kristiina.poutiainen@savonsanomat.fi tiistaihin 31.5. kello 23 mennessä. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan leffalippuja. Muistathan laittaa mukaan myös yhteystietosi!