Kilvetön moottoripyöräilijä kaahaili vaarallisesti Siilinjärvellä – poliisi pyytää vihjeitä

Itä-Suomen poliisilaitos kertoo saaneensa tänään ilmoituksen Siilinjärven uimarannalla ajelleesta kilvettömästä crossipyörästä. Poliisipartio havaitsi puolilta päivin Asematiellä KTM-merkkisen moottoripyörän, jonka kuljettaja lähti partion huomattuaan pakenemaan.

Poliisin mukaan moottoripyöräilijä ajoi takaa-ajossa suurta ylinopeutta ja ohitteli autoja vaarantaen liikennettä. Poliisipartio menetti näköyhteyden moottoripyörään, kun pyöräilijä ajoi Tarinaharjuntien kautta pururadalle.

Poliisi kertoo, että moottoripyörässä oli punamustavalkoiset muovikatteet ja keulamaskissa mahdollisesti numero 37 tai 87. Pyöräilijällä oli päällään mustat housut ja takki, valkoiset kengät ja hansikkaat, keltavihreä crossikypärä sekä keltavihreät ajolasit.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtumista ja asiaan liittyvistä seikoista. Vihjeitä voi antaa vihjesähköpostiin osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut