Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Iltalehti: Hengenvaarallisesti loukkaantuneelle KalPan kasvatille hyviä uutisia

Siilinjärvellä syntynyt Saku Vesterinen on saanut iloisia uutisia. KooKoo on käyttänyt Vesterisen sopimuksessa olleen option kaudesta 2022–2023. Mies kertoo Iltalehdelle, että pystyy tekemään loukkaantuneella kädellään jo arkisia asioita, mutta muutamasta sormesta puuttuu yhä tuntoa.

Vesterinen loukkaantui vakavasti kahdeksan kuukautta sitten. Vastustajan luistimen terä viilsi Vesterisen ranteeseen syvän haavan ja katkaisi valtimon, kuusi jännettä ja kyynärhermon. Vasen käsivarsi koki pahoja vaurioita.

Option käyttäminen on viesti siitä, että seurajohto uskoo puolustajansa kuntoutumiseen. Vielä ei ole varmuutta, milloin 23-vuotias KalPan kasvatti on jälleen pelikunnossa.

– Alussa tietysti mietitytti, miten tässä tulee käymään. Tosi hyvältä tuntuu nyt, kun se optio käytettiin enkä jää ihan tyhjän päälle. Arvostus kyllä nousee seuraa kohtaan, Vesterinen kertoo Iltalehdelle.

Hengenvaarallisesti loukkaantuneen KalPa-kasvatin uran jatko yhä epävarmaa: "Hermon korjaantuminen on vielä auki"

KalPan kasvatti loukkaantui hengenvaarallisesti – Isä koki kauhun hetkiä television ääressä

IL: Kiekkokaukalossa vakavasti loukkaantuneen Saku Vesterisen sormet eivät vielä liiku