Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöauton kuljettaja törmäsi lapseen suojatiellä – kuski pakeni paikalta

Henkilöauton kuljettaja törmäsi autolla kävelijään Varkaudessa tiistai-iltana. Kolari tapahtui suojatiellä, jota pitkin 12-vuotias tyttö oli ylittämässä tietä. Tyttö loukkaantui onnettomuudessa lievästi.

Jalankulkija oli ylittämässä suojatietä pitkin ajorataa Taipaleentien ja Wredenkadun risteyksessä noin kello 18:n aikaan. Samaan aikaan risteykseen saapui henkilöauton kuljettaja, joka ei jostain syystä hiljentänyt ajoissa vaan törmäsi autolla tyttöön.

Tyttö kaatui ja loukkasi lievästi kättään ja selkäänsä.

Poliisin mukaan henkilöauton kuljettaja oli noussut autosta ja kysynyt tytön vointia, mutta hän oli jatkanut sitten matkaansa. Poliisi ei tiedotteessa kertonut, oliko kuljettaja mies vai nainen eikä myöskään mitään tuntomerkkejä autosta.

Poliisi pyytää henkilöauton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille tai tapahtuman nähneitä ottamaan yhteyttä Itä-Suomen poliisiin sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimen numeroon 0295 415 232.