Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sukevan Sulttaani tempaisee taas! – Seuraava haaste on jo tällä viikolla

Sukevan Sulttaanilta eli Mika Hujaselta eivät ideat ja kunto lopu. Seuraava kestävyystempaus on jo tulevana viikonloppuna 2. ja 3. syyskuuta, kun Sulttaani aikoo juosta 24 tuntia putkeen Sukevalla.

24 tunnin kirmaisu on samalla Road to Helsinki–Nuorgam -kestävyyshaastesarjan viides ja toiseksi viimeinen haaste.

Startti tapahtuu Sukevan Nesteeltä perjantaina kello 10. Juoksureitti kulkee Nesteen ja Sukevan koulun väliä, jolloin yhdelle kierrokselle tulee matkaa 2,6 kilometriä. Hujasen tavoitteena on saada vuorokaudessa rikottua 200 kilometrin raja.

Tempausta varten Sukevan koululaiset ovat askarrelleet kannustuslakanoita ja saapuvat myös starttipaikalle kannustamaan.

Hujasen ei tarvitse taittaa kilometrejä yksin, vaan kaikki ovat tervetulleita kuntoilemaan Sukevalle omaan tahtiin.

Helsinki–Nuorgam -juoksu starttaa ensi vuonna vappupäivänä 1. toukokuuta Helsingistä ja se tavoittaa Iisalmen 22. toukokuuta, Sonkajärven 23. toukokuuta ja Sukevan 24. toukokuuta.

Maalissa Nuorgamissa Hujasen pitäisi olla ennen marjastuskauden alkua 1. heinäkuuta. Tapahtumilla kerään varoja ja liikuntavälineitä lasten ja nuorten liikunnan edistämiseen.