Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miehen katoamista tutkitaan murhana – kesäkuussa kadonnut mies joutui rikoksen uhriksi Savossa

Poliisi epäilee Helsingin poliisin kesällä etsimän nuoren miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi Varkauden seudulla tai muualla Pohjois-Savossa.

Helsingin poliisi pyysi elokuun puolivälissä havaintoja kadonneesta 25-vuotiaasta miehestä, joka oli nähty viimeksi kaksi kuukautta aiemmin. Miehestä oli tehty edellinen varma havainto 14. kesäkuuta.

Poliisi arveli, että mies on voinut Helsingin lisäksi liikkua Pohjois-Karjalassa.

Kun tutkinta eteni, katoamisepäilyt ovat muuttuneet henkirikostutkinnaksi ja tutkinta keskittynyt Pohjois-Savoon. Tutkinta on siirretty Helsingin poliisilta Itä-Suomen poliisille.

Poliisi tutkii nuoren miehen katoamista tällä hetkellä murhana. Miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi liikuttuaan Varkauden seudulla joidenkin henkilöiden mukana kesäkuussa.

Poliisi on ottanut kiinni useita epäiltyjä rikostutkinnan takia. Yksi epäillyistä on vangittu tällä viikolla Pohjois-Savon käräjäoikeudessa epäiltynä murhasta.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä, jos joku tietää tapauksesta lisää. Tietonsa voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Kadonnut mies oli 179 senttiä pitkä ja hänellä oli lyhyet, vaaleat hiukset. Miehen kaula oli tatuoitu kauttaaltaan. Hänen vaatetuksestaan katoamisen aikaan ei ole tietoa.