Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Kivelä siirtyy lääkäriksi Tampereelle ja jättää savolaiset luottamustehtävät

Maakuntahallituksen puheenjohtaja Antti Kivelä (kesk.) siirtyy uusiin tehtäviin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan (Tays) ja muuttaa pois Kuopiosta. Samalla hän jättää luottamustehtävänsä Savossa. Hän on tällä hetkellä Pohjois-Savon maakuntahallituksen puheenjohtaja ja hyvinvointialueen toinen varapuheenjohtaja. Kuopion kaupunginvaltuutettu hän on ollut vuodesta 2013.

Hän oli myös Kuopion kaupunginhallituksen puheenjohtaja vuosina 2017–2021.

Poismuuton takia hän vetäytyy Pohjois-Savon maakuntajohtajan hausta. Hän oli yksi kärkikandidaateista tehtävään.

– Pitkällisen harkinnan jälkeen olen päättänyt uudesta vaiheesta elämässäni. Pohjois-Savosta jää hyvät muistot, hän kertoo tiedotteessa.

Kivelä aloittaa Taysin Sydänsairaalaan palveluksessa apulaisylilääkärin tehtävässä marraskuun alussa. Hän vastaa rytmihäiriöiden kajoavasta hoidosta Keski-Suomen keskussairaalassa ja tekee tehdä vastaavia toimenpiteitä ja poliklinikkatyötä myös Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Kuopion yliopistollisessa sairaalassa Kivelä on työskennellyt vuodesta 1997 lähtien.

Hän muuttaa Jyväskylän seudulle.

– Kiitän Kuopion yliopistollista sairaalaa kaikista 25 vuodesta, joina olen saanut hoitaa pohjoissavolaisia ja muita itäsuomalaisia potilaita. Kiitän myös kaikkia luottamushenkilöitä, virkamiehiä ja kansalaisia joihin olen saanut tutustua.