Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pohjois-Savossa on yksi Euroopan parhaista työpaikoista: "Olemme iloisia ja ylpeitä saavutuksestamme"

Savonia-ammattikorkeakoulu on valittu Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon. Savonia sijoittui Euroopan parhaat työpaikat -listauksessa suurten yritysten sarjassa sijalle 35. Listaus perustuu Great Place to Work -henkilöstötutkimukseen. Suomalaisia yrityksiä listalla on tänä vuonna yhdeksän.

Euroopan parhaiden työpaikkojen joukkoon pääseminen edellyttää sijoittumista ensin kansallisessa parhaat työpaikat -listauksessa. Kansallisessa rankingissa Savonia oli kuluvana vuonna neljäs. Ranking-listaus perustuu tutkimukseen, jossa on mukana 1,4 miljoonaa työntekijää yli 3 000 yrityksestä ja 37 Euroopan maasta.

Tutkimuksessa selvitetään työntekijöiden kokemuksia työpaikan luottamuksesta, innovaatiotoiminnasta, yrityksen arvoista ja johtajuudesta.

– Olemme iloisia ja ylpeitä saavutuksestamme. Tämä on tunnustus jokaiselle savonialaiselle avoimesta ja läsnä olevasta yhteistyökulttuurista, jota yhdessä rakennamme, toteaa hallinto- ja henkilöstöjohtaja Päivi Diov tiedotteessa.

Vuonna 2022 Euroopan parhaimpia työpaikkoja luonnehti työntekijöiden kokemus kunnioituksesta ja arvostuksesta työpaikalla. Arjessa ratkaisevimpia tekijöitä ovat työntekijän kuuleminen ja työn ja muun elämän yhteensovittaminen.