Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toimitus suosittelee: Lue, miten eläkeläisrouva tyrmistyi, kun taloyhtiö irtisanoi autopaikan yllättäen sekä neljä muuta kiinnostavaa torstain juttua

Tähän artikkeliin on koottu viisi mielenkiintoista Savon Sanomien juttua torstailta.

Kerroimme, kuinka kuopiolainen 77-vuotias Leena Jokimaa iloitsi vielä huhtikuussa, kun hän sai kotitalostaan uuden, helpon autohallipaikan. Taloyhtiö kuitenkin irtisanoi autopaikan yllättäen. Lue juttu tästä.

Torstain mielenkiintoinen uutinen on myös se, että valtion kiinteistöjä hallinnoiva Senaatti-kiinteistöt ja Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta SOK ovat laittaneet Kuopion Päivärannassa toimivan Varastokirjaston myyntiin. Lue juttu tästä.

Päivän ravintolajutussa esiteltiin Tulikuuma Kumpu Oy, jonka juuret ovat Kuopiossa. Yhtiö pyörittää muun muassa suosittua kuopiolaista karaokebaaria Jolenea. Lue juttu tästä.

Iisalmelaisen linja-autokonsernin Mika K. Niskasen talousvaikeudet ovat kiinnostaneet Savon Sanomien verkossa. Torstain uutisessa kerrotaan, että yrityssaneeraushakemuksissaan konserni kertoi lopettavansa tilausajoliikenteen toistaiseksi, irtisanovansa henkilöstöä ja muuttamaan olennaisesti jäljelle jäävien työntekijöiden työnkuvaa. Lue juttu tästä.

Torstain kuumin urheilu-uutinen on, että Veikkausliigaa johtava HJK haluaa riveihinsä Kuopion Palloseuran topparin Paulo Ricardon. Menetys olisi KuPSille suuri, sillä Ricardoa pidetään Veikkausliigan parhaana keskuspuolustajana. Lue juttu tästä.