Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toimitus suosittelee: Orionin Kuopion tehtaan tulevaisuuteen liittyy epävarmuutta – lue 5 kiinnostavaa juttua lauantailta

Tähän artikkeliin on koottu viisi mielenkiintoista Savon Sanomien juttua lauantailta.

Orionin Kuopion tehtaalla valmistetaan nestemäisiä lääkkeitä. Tulevaisuuteen liittyy epävarmuutta, sillä tehtaan valmistusmäärät ovat paljon kapasiteettia pienemmät.

Kuo­pion lää­ke­teh­das on pieni erikoistuja, ja se on sekä etu että haaste – Orionin toimitusjohtaja: "Lisää volyymia tarvitaan"

Keiteleelle kakkoskotia rakentanut perhe päätyi asumaan rakennusaikana asuntovaunussa myös paukkupakkasilla.

Keiteleläisessä kakkoskodissa ei kitsastella ikkunapinta-alassa – millaista oli lapsiperheen raksa-arki asuntovaunussa?

Romanialaiset asuntomurtoja tehneet miehet saivat tuomioita. Murtoja oli tehty viime talvena myös Rautavaaralla ja Nilsiässä.

Kolme romanialaista miestä aiheutti täystuhon useissa taloissa – varkaat rikkoivat, sotkivat ja jättivät ovet auki pakkaseen

Jari Sillanpää kiertää jälleen esiintymässä ympäri Suomea. Hän kertoo haastattelussa eläneensä haastavat vuodet, mutta haluaa katsoa eteenpäin.

Vuosien jälkeen Jari Sillanpäälle kuuluu taas hyvää: "En ole koskaan 27-vuotisen urani aikana nähnyt, että väki nousisi biisin aikana tällä tavalla"

J. Karjalaisen kiertue alkoi perjantaina Kuopion Musiikkikeskuksesta. Jussi Mattila arvioi konsertin maagista tunnelmaa.

J. Karjalaisen kiertue käynnistyi Kuopiosta ja muistutti livemusiikin maagisuudesta