Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IL: 50 Cen­tin keik­kaa ver­rat­tu some-keskustelussa kou­lu­discoon – yleisömäärä herättää kysymyksiä

Yhdysvaltalaisen rap-artisti 50 Centin eli Curtis James Jacksonin tiistainen keikka Seinäjoella ei kerää pelkkiä mairittelevia kommentteja Iltalehden uutisen mukaan.

Iltalehti on seurannut keskustelua Twitterissä ja eri keskustelupalstoilla, joissa moni vertaa Seinäjoella järjestettyä keikkaa tunnelmaltaan kouludiscoon.

Erityisesti some-keskustelijoita puhuttaa yleisön vähyys. Järjestäjien mukaan katsojia oli jopa parisen tuhatta, mutta keikalta otettujen kuvien perusteella näyttää siltä, että yleisöä oli paikalla vähemmän.

Ylen artikkelissa julkaistussa kuvassa lattialla on väljyyttä. Yle kertoo, että markkinatempauksen ansiosta osa keikan lipuista myytiin ale-hinnalla. Osalle lipun ostaneista tarjottiin mahdollisuutta ottaa kaveri mukaan ilmaiseksi.

Some-keskusteluun osallistuneet muistuttelivat Iltalehden mukaan myös aiemmista rap-artistin esiintymisistä, joissa väkeä on ollut tungokseksi asti.

50 Cent esiintyy Kuopio-hallissa lauantaina. Järjestäjä arvioi Savon Sanomille, että keikka on Kuopion mittapuulla kova, jos yleisöä on yli 3000.