Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Äitiyspakkaukselle haetaan nyt uutta ulkoasua – äänestämään pääset tästä

Tänä vuonna 85 vuotta täyttävälle äitiyspakkaukselle etsitään suunniteltukilpailussa nyt uutta ulkoasua. Kisan loppusuoralla yleisöäänestyksessä on yhdeksän työtä. Äänestysaika on 7.–13.11.2022. Äänestämään pääset tästä.

Kela järjesti syksyn aikana suunnittelukilpailun äitiyspakkauksen vuodelaatikon uusista kuoseista tulevia vuosia varten. Kilpailu järjestettiin vuosia täyttävän pakkauksen kunniaksi. Kisa on edennyt vaiheeseen, jossa yleisö saa äänestää suosikkikuosejaan.

Kilpailussa on mukana nuoria graafisen alan opiskelijoita. Kilpailun aihe on ”Ihmistä lähellä”. Sen alla on kolme eri teemaa: Luonto ja perhe, Tulevaisuus ja perhe sekä Yhteisöllisyys ja perhe. Lisäksi kilpailuun osallistuneilta toivottiin, että pakkauksen ilme liittyy jollain tavalla Suomeen tai suomalaisuuteen.

Korkeatasoisista kilpailutöistä raati valitsi yleisöäänestykseen yhteensä yhdeksän teosta eli kolme jokaisesta teemasta. Äänestyksessä yleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa jokaisen teeman ehdokkaista, ja kunkin teeman eniten ääniä saaneet työt voittavat.

Kaikkia voittajakuoseja käytetään tulevien vuosien pakkauksissa. Vuosien 2024 ja 2025 äitiyspakkauksiin tulee teeman Luonto ja perhe voittajakuosi. Voittajakuosit julkistetaan marraskuun aikana.