Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ryöstäjä uhkasi kahden kuopiolaisen kaupan myyjiä veitsellä – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi tutkii Kuopiossa Julkulan K-marketissa ja Päivärannan Salessa torstaina iltapäivällä tapahtuneita ryöstöä ja ryöstön yritystä.

Poliisi sai kello 16.30 aikoihin ilmoituksen ryöstöstä Julkulassa. Ryöstäjä uhkasi myyjää veitsellä ja vaati rahaa. Teko jäi kuitenkin yritykseksi, ja tekijä poistui kaupasta.

Kello 17 hätäkeskukseen tuli uusi ilmoitus ryöstöstä Päivärannan Salessa. Myös tällä kertaa tekijä uhkasi myyjää veitsellä ja vaati rahaa. Tekijä onnistui tällä kertaa saamaan haltuunsa jonkin verran rahaa. Tekijä oli nuorehko mies.

Poliisi arvelee, että tekijä molemmissa ryöstöissä oli sama. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja tutkii tapauksia ryöstön yrityksenä ja ryöstönä. Poliisi ei ole vielä ottanut ketään kiinni rikoksesta epäiltynä.

Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen numeroon 0295 415 232 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.