Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Toimitus suosittelee: Miia Varis odottaa leikkaukseen pääsyä KYSiin yli tuhannen muun tavoin – lue 5 mielenkiintoista juttua torstailta

Tähän artikkeliin on koottu viisi mielenkiintoista Savon Sanomien juttua torstailta.

Kuopion yliopistollisen sairaalan jonossa on tällä hetkellä yli 1 500 ihmistä, jotka ovat odottaneet hoitoon pääsyä yli kuusi kuukautta. Miia Varis on yksi heistä.

Miia Varis on odottanut yli vuoden pääsyä KYSiin hoitoon: "Milloin jalka on siinä kunnossa, ettei sillä kävele lainkaan?"

Käytöstä poistetun Terveyskeskuksen irtaimisto huutokaupataan ensi lauantaina Siilinjärvellä. Kaupan on todella erikoisiakin vempaimia ja esineitä.

Kunta huutokauppaa selkärankaa, kolmea päätä ja mystistä sairaalalaitetta

Pelastusviranomaiset ovat huolissaan, lisääntyvätkö kotien tulipalot poikkeuksellisena talvena. Useisiin koteihin ja mökeille on ostettu lisälämmittimiä sähkökatkojen varalta tai korvaamaan sähkölämmitystä. Myös tulisijojen käyttö on lisääntynyt.

Jos sähkön säästämisestä syttyy tulipalo, se vasta kalliiksi tuleekin – pelastuslaitos huolissaan, miten sujuu talvi kynttilöiden ja lämmittimien kanssa

Satoja tuhansia koiran omistajia odottaa ensi vuonna uusi velvoite – ja maksu. Ensi vuoden alusta alkaen jokainen Suomen koira täytyy nimittäin ilmoittaa Ruokaviraston ylläpitämään rekisteriin.

Omistatko koiran? Tämä uusi velvoite koskee juuri sinua

Kuopion Palloseura Oy:n keskiviikkona julkaisema tiedote luopua akatemiajoukkueistaan tuli täytenä yllätyksenä seuran junioripuolesta vastaavalle Kuopion Palloseura ry:lle, jonka toiminnanjohtaja pitää tiedonkulkua ala-arvoisena.

KuPS Oy:n päätös tuli täytenä yllätyksenä Juniori-KuPSille – "Tiedonkulku on ollut ala-arvoista"