Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Matkahuollon toimintoja siirtyy Savon Kuljetukselle – Matkakeskuksen pakettipalvelupiste sulkeutuu

Matkahuollon toimintoja siirtyy Savon Kuljetukselle Kuopiossa ja Joensuussa liikkeen luovutuksella 1. helmikuuta 2023. Toimintojen henkilöstö siirtyy Savon Kuljetuksen palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kuopiossa Savon Kuljetukselle siirtyvät Matkahuollon Matkakeskuksen toiminnot. Matkakeskuksessa työskentelevät neljä henkilöä siirtyvät Savon Kuljetuksen palvelukseen.

Joensuusta Matkahuollon logistiikkaterminaalin toiminnoista Savon Kuljetuksen palvelukseen siirtyy 15 työntekijää

Kehitys on osa Savon Kuljetuksen strategista tavoitetta kasvaa logistiikan palveluntuottajana Itä-Suomessa.

Tehty sopimus on jatkoa kesäkuussa solmitulle sopimukselle, jolla Matkahuollon Kuopion logistiikkakeskuksen terminaali- ja kuljetustoiminnot, niihin liittyvät palvelut sekä henkilöstö siirtyivät Savon Kuljetuksen palvelukseen ja toiminnot siirtyivät Savon Kuljetuksen uuteen logistiikkakeskukseen Kuopiossa.

– Meneillään olevan Black Fridayn tapaiset digikauppakampanjat näyttävät pakettitilausten merkityksellisyyden. Sopimuksen myötä saamme synergiaetuja ja yhdistettyä maakuntien kuljetuksia. Vahvistamme näin asemaamme merkittävänä palveluntuottajana pakettilogistiikkatoiminnassa Itä-Suomessa, Savon Kuljetuksen logistiikkapalvelujen liiketoimintajohtaja Kimmo Pekonen toteaa tiedotteessa.

Muutoksen seurauksena Kuopion Matkakeskuksessa oleva aseman Matkahuollon pakettipalvelupiste sulkeutuu.

Matkahuollon matkakorttien myynti jatkuu Kuopion asemalla ensi kesään asti, kunnes nykyiset lipputuotteet on digitalisoitu siten, että asiakkaat voivat ostaa ja hallinnoida kaikkia lippujaan Reitit ja Liput -sovelluksessa ja hakea aikatauluja ja ostaa lippuja myös Matkahuollon verkkosivuilta.