Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tunnistatko kuka hän on? – Poliisi etsii karvahatturyöstäjää Savossa

Poliisi pyytää apua kioskiryöstäjän tunnistamiseksi. Itsensä vaatteilla naamioinut ryöstäjä uhkasi kioskin myyjää väkivallalla Iisalmen keskustassa sunnuntaina iltapäivällä.

Ryöstetty kioski on Savonkadun ja Karjalankadun kulmassa.

Ryöstäjä sai mukaansa pienen määrän käteistä rahaa, minkä jälkeen hän poistui paikalta. Ryöstäjällä oli tekoaikaan musta takki, tummansiniset housut sekä valkoiset tai vaaleat kengät.

Kasvonsa hän oli peittänyt punaisella korvaläpällisellä metsurinhatulla, huivilla ja aurinkolaseilla. Miehellä oli päällään erittäin runsaasti vaatteita ja asusteita kasvojen ja olemuksen naamioimiseksi.

Poliisi pyytää havaintoja, mistä ryöstäjä tuli ja minne hän poistui kioskilta. Lisäksi poliisi pyytää vihjeitä siitä, kuka kuvassa näkyvä ryöstäjä on.

Lisäksi poliisille tulee ilmoittaa, jos on löytänyt miehen kuvassa käyttämiä asusteita lähialueelta hylättynä esimerkiksi ulos tai roskikseen.

Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot voi ilmoittaa poliisille virka-aikana puhelinnumeroon 0295 456 869 tai muuna aikana vihjepuhelimeen 0295 415 232. Lisäksi tietojaan voi jättää sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi tutkii sunnuntain välikohtausta ryöstönä.

Iisalmessa ryöstö R-kioskilla – tekijä sai mukaansa käteistä, poliisi pyytää havaintoja