Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Osaatko rakentaa vuoden upeimman piparkakkutalon vai menikö koko homma ihan pipariksi? Osallistu Savon Sanomien kilpailuun

Savon Sanomat etsii tämän vuoden kauneinta piparkakkutaloa. Luomus saa olla toteutukseltaan modernimpi tai noudatella perinteisempää kaavaa.

Aikaa kilpailuun osallistumiseen on perjantaihin 16. joulukuuta kello 8 saakka. Savon Sanomien raati valitsee finaaliin pääsevät piparkakkuteokset, joista lukijat pääsevät äänestämään sen upeimman.

Äänestyksen voittaja ja paras piparkakkutalo julkistetaan jouluaattona 24. joulukuuta Savon Sanomien verkkosivuilla. Voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla, 2. ja 3. sijalle yltäneet saavat 50 euron lahjakortit.

Samalla annamme mahdollisuuden osallistua myös niille leipureille, jotka uskaltavat jakaa muiden kanssa epäonnistumisensa. Kilpailussa on varjosarja ”Pipariksi meni” -piparkakkutaloille. Tämän sarjan hauskimmalle on luvassa yllätyspalkinto.

Lähetä kuva piparkakkutalostasi sähköpostiosoitteeseen susanna.pekkarinen@savonsanomat.fi tai vaihtoehtoisesti multimediaviestinä matkapuhelimella. Kännykällä lähetetyt kuvat tulevat perille kirjoittamalla multimediaviestiin PIPARIKISA ja lähettämällä se numeroon 13521. Multimediaviestin lähettäminen maksaa yhden (1) euron.

Kirjoita viestiin myös sarjan nimi ("Vuoden kaunein piparkakkutalo" tai "Pipariksi meni") oma nimesi ja lyhyt kuvaus luomuksestasi.