Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Kuopion Savilahden uusi pysäköintilaitos avaa ovensa tiistaina – myös polkupyörän saa parkkiin

Kuopion Savilahden kampusalueelle avataan uusi pysäköintilaitos tiistaina 3. tammikuuta osoitteeseen Sarastuskaari 7.

P-Sarastuskaari -nimisessä pysäköintilaitoksessa on viisi maanpäällistä pysäköintikerrosta ja kellarikerros. Sen on rakennuttanut Kuopion Pysäköinti Oy.

Kerroskorkeus on matalimmillaan 2 300 millimetriä. Pysäköintilaitoksessa on parkkipaikat 600 autolle ja 200 polkupyöräpaikkaa. Pysäköintilaitoksen sisällä sijaitseva polkupyöräparkki on maksullinen ja kulkuvalvottu, ja sinne on erillinen sisäänkäynti. Yleiseen käyttöön tarkoitettu pyöräparkki sijaitsee Sarastuskadun puoleisella reunalla pysäköintilaitoksen sisällä.

Pysäköintilaitokseen on kaksi puomitonta sisäänajokaistaa ja kaksi puomillista ulosajokaistaa. Maksuautomaatteja on kaksi, ja niissä maksaminen onnistuu mobiilimaksulla Moovy-sovelluksen kautta tai maksukortilla. Käteismaksumahdollisuutta ei ole.

Kaikilla pysäköintilaitoksen parkkipaikoilla on mahdollista ladata sähköautoa tai lämmittää autoa. Alkuvaiheessa pistorasiakoteloita on asennettu käyttöön 300, mutta niiden määrää voidaan nostaa kysynnän kasvaessa 600:aan.

Täällä uusi pysäköintilaitos sijaitsee