Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Toimitus suosittelee: Katsaus Savon kuntosaleihin kertoo, mikä sali voisi sopia juuri sinulle – Lue 5 kiinnostavaa juttua lauantailta

Tähän artikkeliin on koottu viisi mielenkiintoista Savon Sanomien juttua lauantailta.

Savon Sanomien levikkialueella on iso määrä erilaisia kuntosaleja. Katsaus kahdenkymmenen kuntosalin tarjontaan kertoo, mikä sali voisi sopia juuri sinulle.

Savon kun­to­sa­li­tar­jon­ta vertailussa – Katso tästä, mikä kun­to­sa­li so­pi­si juuri sinun tar­pei­sii­si

Savo-Karjalan Lihalla hevosia on teurastettu viime aikoina noin kolminkertainen määrä edellisiin vuosiin verrattuna. Sama trendi on näkynyt myös toisella suomalaisella teurastamolla. Suomen hevostietokannasta vastaavassa keskusjärjestö Hippoksessa ei ole tehty havaintoja hevosten pois pistämisestä.

Viime ajat ovat olleet poikkeuksellisia savolaisella lihajalostamolla – hevosia on tarjottu teuraaksi Rovaniemeltä asti

Ylä-Savossa on käynnissä yrityskentällä poiukkeuksellinen oikeusriita, jossa käydään kamppailua yrityksen omistajuudesta ja osingonjaosta. Lisäksi riita on saatu aikaan yhtiökokouksen laillisuudesta.

Savolaismiljonääri ajautui repiviin kiistoihin yrityksessään, poikkeuksellinen riitavyyhti äityi laajaksi oikeustaisteluksi

"Te teette töitä meidän kodissamme", kuopiolainen pariskunta usein puolileikillään, kun veivät yritystensä kuitteja silloiseen kirjanpitotoimistoon 1990-luvun lopulla. Vuonna 2002 he muuttivat kiinteistöön ja remppasivat perusteellisesti toimistosta kodin.

Metsäkylpylää Tahkolle rakentava pariskunta kuskasi kuitteja tilitoimistoon ja haaveili remppaavansa siitä kodin – katso miten kävi!

Volter Kilven pääteos Alastalon salissa ei ole helpon kirjan maineessa. Kilven elämäkerran kirjoittanut Laura Kokko antaa vinkit niille, kuinka selättää tajunnanvirtatekniikkaa soveltavan suomalaisen merkkiteoksen.

Elämäkerturi vinkkaa: näin otat Volter Kilven helposti haltuun