Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Toimitus suosittelee: Näin syntyy pääministerinkin kaulassa nähty koru – Lue 5 kiinnostavaa juttua sunnuntailta

Tähän artikkeliin on koottu viisi mielenkiintoista Savon Sanomien juttua sunnuntailta.

Kun pääministeri Sanna Marinin (sd.) tanssivideot alkoivat levitä viime kesän lopulla sosiaalisessa mediassa, kuopiolaisella korutehtaalla hoksattiin, että Tanssi-korusarja sopisi pääministerille nyt paremmin kuin koskaan ja sitä tarjottiin hänelle itsenäisyyspäivän Linnan juhliin.

Kun pääministerin tanssivideot levisivät somessa, kuopiolaisella korutehtaalla saatiin älynväläys – katso, kuinka kuuluisa Tanssi-koru valmistuu!

Luksuspaikaksi kehittynyt Järvisydän on Markus Heiskasen vauhdikkaan elämän keskipiste. Epäilijöitä riitti etenkin silloin, kun rantakallioon louhittiin kylpylä kahdeksalla miljoonalla eurolla.

Ensin oli torppa ja 7 mökkiä – Nyt Järvisydämen Markus Heiskasen, 45, farkunlahkeet vipattavat, kun suursijoittaja yllättää

Vihreät lähtee kevään eduskuntavaaleihin Savo-Karjalassa kaksijakoisissa tunnelmissa.

Vihreät hakee Mikkoselle aisaparia Kuopiosta, mutta ehdokkuudesta kieltäytymiset voivat hidastaa menoa

Miljonäärit investoivat nyt uuteen energiamuotoon, jolla sähköä voitaisiin tuottaa halvalla ja turvallisesti.

Pelastaako fuusio ihmiskunnan energiakriisiltä? Näin uskovat ainakin tunnetut miljonäärit

Siilinjärveläinen Sexmane on kahminut Emma-ehdokkuuksia ja kerännyt kovia kuuntelijalukemia ja albumisijoituksia. Nuoret fanit kertovat, mikä hänen musiikissaan viehättää.

Siilinjärveläislähtöinen Sexmane villitsi keikallaan Kuopiossa – uusin levy nousi viidenneksi maailman kuunnelluimpien tuoreiden albumien listalla