Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

Parikymppinen kuopiolainen tähtää bisnesmaailman huipulle suositussa tv-ohjelmassa – kertoo olevansa taloudellisesti riippumaton jo nyt

Suositun bisnesmaailmaan sijoittuvan tosi-tv-ohjelman uusi kausi alkaa 6. maaliskuuta.

Mukana on 16 osallistujaa, jotka kisaavat Diilissä operatiivisen johtajan työpaikasta mediapersoona ja yrittäjä Jaajo Linnonmaan palkkalistoilla. Ohjelma nähdään Nelosella ja Ruudussa.

Kuopiolainen, kuvaushetkellä 21-vuotias aluepäällikkö Vili Värtinen on yksi osallistujista. Värtinen on kotoisin Kotkasta, mutta asuu tätä nykyä tyttöystävänsä kanssa Kuopiossa.

Värtinen on koulutukseltaan wellness-tradenomi. Hän on kiinnostunut myös start up -projekteista ja kryptovaluutoista.

Nuoresta iästä huolimatta hän sanoo olevansa taloudellisesti riippumaton. Työ on harrastus ja ajanviete siinä missä urheilu, kellot, muoti, autot ja pokerikin. Värtisen tulevaisuuden haaveissa siintää muutto ulkomaille.

Ohjelman johtoryhmässä istuvat tälläkin kaudella brändistrategi, luova johtaja ja Macwellin toinen perustaja Toni Lähde sekä yrittäjä ja enkelisijoittaja Noora Fagerström.

– Osallistuin tällä kaudella itse jo ohjelman casting-vaiheeseen, sillä ohjelman päätavoitehan on löytää mulle paras mahdollinen työkaveri. Kilpailijoita on nyt peräti 16, mikä antoi vapautta valita eri taustaisia ihmisiä erilaisilla vahvuuksilla, Jaajo Linnonmaan kertoo ohjelman tiedotteessa.

Värtisen lisäksi uudet Diili-kilpailijat ovat: rakennusmestari Emmi Suuronen, hotellinjohtaja Aki Keskitalo, juristi Aleksi Haukijärvi, markkinointitiimin vetäjä Anna Knihti, projektipäällikkö Anni Tele, yrittäjä Atte Salminen, sijoitusneuvoja Emma Riihiniemi, myynnin esimies Janne Virtanen, aluemyyntipäällikkö Jari Tiippana, tapahtuma-alan yrittäjä Mikko Almgren, myyntineuvottelija Nico From, yrittäjä Tiina Räisänen, operatiivinen johtaja Piia Koriseva, mainostoimistoyrittäjä Viljami Harjuniemi sekä sales executive Wenla Väärälä.