Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikoneemme on avattu, löydä oma ehdokkaasi vastaamalla kysymyksiin!

KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen: "Sellainen kädenlämpöinen ei meille sovi"

KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen oli helpottunut toisen puolivälieräottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa lauantaina. KalPa voitti ottelun 3–0, ja ottelusarja on tasan 1–1.

Miettinen palasi vielä perjantaihin ja sanoi, että silloin joukkueen esitys jäi vajaaksi. KalPa hävisi perjantaina Lahdessa 2–1.

– Tänään piti kuulua kongin kumahdus, että päästään tähän sarjaan mukaan. Sellainen kädenlämpöinen ei meille sovi. Tänään saatiin kaikki vetämään, ja oli hyvä esitys meiltä, valmentaja sanoi Cmoren nauhoittamassa tilaisuudessa.

Miettinen kehui joukkueensa alivoimapeliä, maalivahti Juha Jatkolaa ja kapteeni Tuomas Kiiskistä, joka teki kaksi maalia.

– Hienoa urheilujuhlaa vietetään, hieno tunnelma oli myös Lahdessa perjantaina. Tästä on hyvä jatkaa, KalPa-luotsi sanoi.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä myönsi reilusti KalPan paremmuuden.

– Ilme oli väsynyt. Harmittaa, sillä meillä oli iskun paikka lähteä hakemaan kuskin paikkaa tässä sarjassa. Ei pystytty pelaamaan sillä tasolla, millä olisi haluttu. Meidän pitää parantaa kaikkia pelin osa-alueita. Parasta tässä on, että sarja on 1–1, ja pelit jatkuvat maanantaina, Niemelä sanoi.

KalPa tasoitti puolivälieräsarjan Pelicansia vastaan, tunnelma oli katossa liki täydessä Kuopion jäähallissa – katso komeat maalit tästä!

Niiralan montun värjänneitä keltaisia t-paitoja haalittiin Italiaa myöten viisinumeroisella summalla