Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekon MM-kisoista kaiken olennaisen kertoo Kisalehti!

Pohjois-Savon hyvinvointialue mukana 4,4 miljoonan euron tietojärjestelmän kimppakaupassa

Mediconsult on voittanut väestöpohjaltaan Suomen kaikkien aikojen toiseksi suurimman sote-tietojärjestelmäkilpailutuksen. Tiedotteen mukaan hankinnan 72 kuukauden laskennallinen arvo on 4,4 miljoonaa euroa.

Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon hyvinvointialueita koskeva kilpailutus koski yli miljoonan asukkaan väestöpohjaa ja noin 19 900 asiakastietojärjestelmän käyttäjää.

Aiemmin kyseinen Saga Sosiaalihuolto -asiakastietojärjestelmä on tullut valituksi myös Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin hyvinvointialueille. Yhteensä nämä viisi hyvinvointialuetta edustavat yli 1,6 miljoonan kansalaisen väestöpohjaa ja noin 23 600 asiakastietojärjestelmän käyttäjää. Tuoreen kilpailutuksen voiton myötä Mediconsultin markkinaosuus sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmistä kasvaa lähes 30 prosenttiin.

– Uskon, että voimme osaltamme tuoda hyvinvointialueille kustannussäästöjä tehokkaalla, käytettävällä sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmällä, toteaa Mediconsultin toimitusjohtaja Tommi Salaspuro tiedotteessa.