Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jääkiekon MM-kisoista kaiken olennaisen kertoo Kisalehti!

Viitostiellä liikenneonnettomuuksia: auto katon kautta ympäri Siilinjärvellä, kaksi autoa kolaroivat Kuopiossa

Kuopiossa sattui moottoritiellä perjantai-iltana Päivärannan kohdalla etelän suuntaan kahden henkilöauton kolari, kun toinen autoista alkoi heittelehtiä ohitustilanteessa.

  – Ajoneuvo oli heittelehtinyt ohitustilanteessa ja autot olivat törmänneet toisiinsa. Tie on melko liukas, kun se alkaa jäätyä. Onnettomuudesta ei aiheutunut vakavia loukkaantumisia. Autot ovat ajokelvottomia. Toinen kaista on suljettuna liikenteeltä onnettomuuspaikan raivauksen ajan, kertoi palomestari Petri Partanen hiukan ennen iltaseitsemää. 

Lisäksi Siilinjärvellä Toivalan ja Räimän liittymän välillä Viitostiellä pohjoiseen menevällä kaistalla sattui perjantaina iltapäivällä pieni liikenneonnettomuus. Tie on ollut onnettomuusauton hinauksen ajan suljettuna.

– Henkilöauto on jostain syystä mennyt katon kautta ympäri. Liikenne seisoo vielä, kun autoa hinataan moottoritieltä pois. Auton kuljettaja pääsi omin voimin autosta pois ja hänet on lähetetty tarkastukseen sairaalaan, kertoi Jari Hartikainen, vuoromestari Pohjois-Savon pelastuslaitokselta hiukan viiden jälkeen.

Hartikaisen mukaan moottoritiellä voi olla varjopaikoilla paikoin jäätä.

*** Uutista päivitetty toisella onnettomuudella 31.3. kello 19.00.