Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tahdotko oppia uuden taidon? Kuopion kansalaisopiston valikoimassa on oppia muun muassa tekoälystä, stand upista ja valomaalauksesta

Kuopion kansalaisopisto lievittää oppimisen nälkää jälleen mitä moninaisimmilla kursseilla.

Kuopion kansalaisopiston lukuvuoden 2023–2024 ilmoittautumiset aukeavat jälleen tiistaina. Lukuvuoden teemana on "Utelias mieli – iloa hyvän olon tuomiseen".

Kansalaisopiston rehtori Kirsti Turunen näkee itsensä toteuttamisella, hyvinvoinnilla ja oppimisella olevan vahva yhteys.

– Kuopion kansalaisopiston kurssit tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia uutta, kehittää jo opittuja taitoja ja nauttia tutustumisesta muihin ihmisiin, rehtori kertoo tiedotteessa.

Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 23. päivä klo 10. Ilmoittautua voi viime vuonna avatussa Kuopion kansalaisopiston verkkokaupassa, Puistokartanon asiakaspalvelussa tai puhelimitse numerosta 017 184 711.

Kurssivalikoimassa on kaikkiaan lähes 2 000 kurssia.

Uutuuslistalta löytyy muun muassa värillisen pastan tekokurssi, stand up -komiikan alkeet, valomaalauskurssi ja kurssi tekoälyn perusteista.

Valikoimassa on totuttuun tapaan laaja kattaus liikuntaa, musiikkia, lasten ja nuorten kursseja, kieliopintoja, käsityötaitoja ja paljon muuta.

Ilmaisissa kursseissa on esimerkiksi Kuopion Taiteiden yön yhteydessä pidettäviä eri tanssitunteja sekä erilaisia hyvinvointiluentoja senioreille.

Kuopion kansalaisopisto toimii Kuopion ja Kuopioon liitettyjen kuntien lisäksi Rautavaaralla, Tuusniemellä ja Kaavilla. Osalle kursseista voi osallistua myös etäyhteydellä.

Kansalaisopisto tarjoaa myös taiteen perusopetusta. Kansalaisopistossa toimii kuvataidekoulu Värikäs sekä käsityökoulu Taituri. Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen aukeaa tiistaina klo 10.