Mainos: Prisma Pieksämäki

Lämmin kiitos uuden Prisman asiakkaille

MAINOS| Pieksämäen Prisman avajaiset sujuivat erittäin hienosti ja päivä yllätti positiivisesti myös Prisman päälliköt. Nyt kaupassa totutellaan normaaliin arkeen ja valmistaudutaan joulun tuloon.

Pieksämäen Prisman käyttötavara –ja kassaosaston päällikkö Sanna Puikkonen myöntää, että hänellä oli avajaispäivänä perhosia vatsassa, mutta positiivisessa mielessä.

- Kyllä meitä koko henkilökuntaa varmasti jännitti, mutta kaikki sujui todella hienosti ja avajaispäivä oli kaikille varmasti ainutlaatuinen kokemus. Ihmisiä oli todella paljon liikkeellä ja ilmassa oli todellista markkinahumua, Puikkonen toteaa.

Prisman johtaja Jari Liimatainen ja Puikkonen iloitsevat kaikesta siitä palautteesta, jota he ovat avajaisissa ja niiden jälkeenkin asiakkailta saaneet.

- Olemme saaneet todella paljon positiivista palautetta. Joku totesi avajaispäivänä sisään astellessaan, että wau mikä kauppakeskusta. Moni on myös kehunut, että meidän Prismassa on lämmin tunnelma ja täällä on helppo asioida, Puikkonen listaa.

Myös valikoiman laajuudesta ja monipuolisuudesta on tullut asiakkailta paljon palautetta.

- Meille on esitetty myös paljon toiveita valikoimiin liittyen ja kuuntelemme niitä erittäin herkällä korvalla. Toteutamme toiveita tilojen ja olemassa olevan valikoiman puitteissa, Liimatainen lisää.

Prisman päälliköt ovat erityisen iloisia myös siitä, että Pieksämäellä asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan henkilökunnan kanssa.

- Pieksämäki on selvästi sosiaalinen paikka. Asiakkaisiin on helppo ottaa kontaktia ja tutustua siinä samalla, Puikkonen kertoo.

 

Tällaista palvelua on odotettu

Myös kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike Emotionissa on riittänyt kiireitä avajaispäivästä lähtien.

- Emotion on saanut asiakkailta erittäin positiivisen vastaanoton ja tällaista palvelua on selvästi odotettu. Moni on sanonut, että täältä saa nyt sellaisia tuotteita, joita on haettu aiemmin esimerkiksi laivoilta, Emotionin päällikkö Tanja Lähdekorpi kertoo.

Hän muistuttaa, että kauneuden ja hyvinvoinnin myymälän lisäksi Emotionissa asiakkaita palvelee myös Hius- ja kauneuskeskus Loiste.

- Siellä asiakkaitamme palvelevat parturikampaamo ja kosmetologit, joilta saa esimerkiksi kasvo- ja jalkahoitoja.

 

Ainutlaatuista aikaa koko henkilökunnalle

Avajaishulinoiden jälkeen Prismassa totutellaan niin sanotusti tavalliseen arkeen, vaikka joulukuun pyhät lähestyvät jo kovaa vauhtia.

- Kyllähän tällaiset avajaiset ovat aivan ainutkertainen tilaisuus koko henkilökunnalle, mutta myös nämä avajaisten jälkeiset päivät ovat olleet todella mielenkiintoisia. Opimme koko ajan uutta ja aamulla ei tiedä, mitä päivä tuo tullessaan, Jari Liimatainen kertoo.

Liimatainen muistuttaa, että Prisman avajaiset olivat koko Pieksämäen yhteinen ponnistus, sillä henkilökunnan apuna oli paljon talkoolaisia.

- Talkoolaiset olivat kassalla apuna pakkaamassa ja kahvilatarjoilussa. On ollut myös hienoa nähdä, että Veturitalleilla on ollut paljon hulinaa lähes koko ajan avajaisten jälkeen.

 

Juttusarja Pieksämäen Prisman avautumisesta, osa 7/8.

Prisma Pieksämäki

Mainos: Prisma Pieksämäki

”Mahtavaa, että Prisma tuli tänne”

Lämmin kiitos uuden Prisman asiakkaille

Mainos: Monipuolinen palvelutiski on Prisman sydän

Mainos: Prisma tulee yllättämään valikoimallaan

"Tämä on ainutlaatuista myös meille"

Mainos: Prismasta löydät kaiken tarvittavan

Paikalliset osaajat rakentavat Prismaa