Mainos: Prisma Pieksämäki

Mainos: Monipuolinen palvelutiski on Prisman sydän

MAINOS| Pieksämäen Prismassa tulevat leijumaan upeat tuoksut, sillä paistopisteessä paistetaan joka päivä aamusta iltaan muun muassa leipää ja pullaa. Muutoinkin Prismassa palvelee erittäin monipuolinen palvelutiski, jonka tarjonnassa myös erilaiset allergiat on otettu huomioon.

Pian avattavan Pieksämäen Prisman sydän tulevat olemaan palvelutiski ja paistopiste.  

- Paistopisteessä on saatavissa tuoretta leipää ja leivonnaisia aamusta iltaan joka päivä. Palvelutiskin puolella taas on kattava valikoima kalaa, salaattia ja lämpimiä ruokia, Palvelutiskivastaava Jarmo Repo kertoo. 

Palvelutiskiltä voi esimerkiksi napata lounaan rasiaan tai ostaa grillistä kokonaista broileria, koipea, rintaleikettä tai grillifilettä.  

- Meillä on joka päivä tarjolla monipuolisesti perusruokaa ja aina myös kasvisvaihtoehto. 

Palvelutiskissä on kiinnitetty erityishuomiota myös erilaisiin allergioihin. Esimerkiksi lämpimissä ruoissa on tarjolla useita gluteenittomia vaihtoehtoja. 

- Tiskistä löytyy perheille sopivia pihvejä. Gluteenittomat tuotteet pidetään hyvin eristettyinä ja niissä käytetään omia ottimia. Suurin osa tuotteista on myös laktoosittomia. Tiskiin tulee alkuvaiheessa leikkeleitä ja keväällä grillikauden alkaessa panostetaan lihaan. 

Repo lisää, että suurinta osa ruoista on mahdollista ostaa mukaan myös suuremmissa erissä, mikäli on esimerkiksi juhlat tulossa. 

 

Paikkakunnan kattavin pakatun kalan valikoima 

Palvelutiskistä löytyy kattava savukalavalikoima ja kylmäkaapeista myös monenlaista tuorekalaa ja kalajalostetta. 

- Prismassa tulee taatusti olemaan paikkakunnan paras pakatun kalan valikoima. Siellä on esimerkiksi niin sanotuista roskakaloista tehtyjä tuotteita, joiden suosio lisääntyy koko ajan. Useampi suomalainen valmistaja on kehittänyt reseptiikkaa ja tuotteet ovat erittäin maistuvia. 

Osuuskauppa Suur-Savo on vastuullisena toimijana eturintamassa taistelemassa ilmastonmuutosta vastaan ja tämä näkyy myös uudessa Prismassa. 

- Uudet kylmävarusteet palvelutiski mukaan lukien on varustettu ovilla ja led-valoilla, jolloin energiankulutus jää murto-osaan perinteiseen myymälään nähden, Repo lisää.

 

Juttusarja Pieksämäen Prisman avautumisesta, osa 5/6

Prisma Pieksämäki

Mainos: Prisma Pieksämäki

Mainos: Monipuolinen palvelutiski on Prisman sydän

Mainos: Prisma tulee yllättämään valikoimallaan

"Tämä on ainutlaatuista myös meille"

Mainos: Prismasta löydät kaiken tarvittavan

Paikalliset osaajat rakentavat Prismaa