Äänestäjä etsii puoluetta

Demokratian kuningas etsii palvelijaa, joka:

1) Nostaisi äänestysiän 30 vuoteen, jotta elämänkokemusta tulisi päätöksen tekoon ja poistaisi äänioikeuden yli 60 vuotiailta. Olen nähnyt heidän laskukykynsä heikontuvan sekä kuullut heidän sanovan, että olemme luoneet hyvinvointiyhteiskunnan valtion ja kuntasektorin veloista. Kunhan ei tule meidän aikana maksuun. Pakenevat vastuutaan, menkööt hiljentymään sankarihautausmaalle.

2) Panisi valtion ja kuntasektorin velat maksuun heti, ennen kuin velkaa ottaneet ovat kaikki paenneet hautaan. Ottaisi valtion ja kuntasektorin johtajien eläkkeet takaisin perintään tekemättä jääneistä töistä. Laittaisi valtion ja kuntasektorin palkaksi 20?000 euroa vuodessa, koska johtajat eivät ole siivoojaa tärkeämpiä, on vain työtä jota täytyy tehdä. Kiristäisi verotusta itseperusteisesti.

3) Kieltäisi valtiolta ja kunnilta oikeuden ottaa velkaa. Kerätkööt veroilla säästöön investointirahansa.

4) Laittaisi rajusti progressiivisella verotuksella palkansaajat maksamaan työttömyyden, koska ammattiyhdistysliikkeet ovat aiheuttaneet sen alati kyltymättömällä palkkavaateella, lakkoilulla.

5) Saattaisi peruskoulun nimensä veroiseksi tuottamaan yhteiskunnan perusyksiköitä, eli yrittäjiä, palkanmaksajiksi kelpaavia kansalaisia. Peruskoulun läpäisyssä ehdoton vähimmäisvaatimus olisi toiminimen talous, kirjanpito, verotus, palkkaus sekä yhteiskunnan lupahakemukset.

Paljon muutakin on pielessä, kuten lahjukset, investointituet, harrasteavustukset ja järjestöavustukset.

Kaikki mitä toivotte ihmisten tekevän teille, tehkää te se heille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.