Kiitos vastauksesta herra kh:n puheenjohtaja!

Et kyllä mielestäni silti vastannut mihin asia on edennyt. Kerroit vain ettei asia ole sinulla unholassa. Tiedän ettei poliiseilla ole resursseja tutkia tällaistä asiaa hetkessä ja se kestää. Eikä välttämättä mitään tietoa tai selvyyttä mihinkään suuntaan ole vielä tullut.

Iso peukku sinulle, että tällaisen epäilyn olet löytänyt ja uskalsit asiaan puuttuakin. Asia vaan kun jätetään näin hiljaiseloon, niin siitä herää monenlaisia ajatuksia. Sen takia asiaa kysyin koska varmasti suurin osa ihmisistä, jotka eivät tämän kaupungin poliittista toimintaa vierestä seuraa, olivat asian unohtanut ja he ovat se suuri enemmistö joille tätä politiikkaa tehdään. Heidän kuuluu tietää missä mennään ja mikä on tilanne.

Pieksämäellä on ollut viimeisinä vuosina niin hämärää ja sotkuista meininkiä politiikassa muutenkin ja keskusta nyt vaan ainakin vielä sattuu olemaan suurin puolue, eli heillä kaiken järjen mukaan on suurin valta ja sen myötä vastuu.

Ja herra kaupunginhallituksen puheenjohtaja, politiikkaa tehdään kansalaisten asioiden parantamiseksi muulloinkin kuin pelkästään vaaleissa. Haluan ottaa tämän kaupungin poliittiseen päätöksentekoon vaikuttavia asioita esille ja Jos jokin mietityttää niin kysyn suoraan. Tuskin kukaan voi väittää ettei poliittisessa toiminnassa Pieksämäellä ja koko suomessa valtion tasolla olisi ollut todella suuria sotkuja ja sama meno jatkuu jos äänestäjät kuulevat vain ne vaalien alla tulevat lupaukset.

Hyvä esimerkki on keskustan puheenjohtaja ja vielä toistaiseksi, nykyinen pääministeri Juha Sipilä kuvassa "Koulutuksesta ei leikata" kyltti kädessä.

Kyllä minusta hyvin leikatulta ainakin täällä se ammatillinen koulutus tuntui juuri 2 vuotta Esedulla tekniikan alaa opiskellessa!