Mustamaalausyritys

Pieksämäen Lehdessä 21.8.2018 lehdessä Pekka Seppä (kok.) otti kantaa liikuntahallihankkeen valitusasiaan. Valitettavasti kannanotossa ei ollut sanaakaan siitä miksi päätöksestä ylipäätään valitettiin.

Valitus koskee hankintalain rikkomista, jonka on tehnyt Pieksämäen kaupunki. Tarjouspyyntö oli esillä 15 päivää, kun se lain mukaan olisi pitänyt olla esillä 30 päivää.

Sepän väite siitä, että asia kohdistuisi johonkin paikalliseen yrittäjään, on todella kumma. Tarjouspyynnön teki kaupunginhallitus, ei paikallinen yrittäjä.

Kuntalaisten rahojen käytöstä päättävät vaaleilla valitut luottamushenkilöt, lukuun ottamatta virkamiehille delegoituja asioita.

Pieksämäen seudun vihreillä ei ole mitään tekemistä tämän hallinto-oikeuteen menneen valituksen kanssa. Vihreät ilmaisi kantansa asiaan jo viime valtuuston kokouksessa.

Olen tässä valituksessa kuntalaisena ottanut kantaa kaupungin tapaan hoitaa asioita. Minulle ei kuulu mitään luottamustointa kaupungin organisaatiossa tällä valtuustokaudella.

Kannattaisiko ensin ottaa asioista selvää, ennen kuin niitä julkaistaan? Vai onko nyt oletettava, että Pekka Sepän kannanotto, josta ei selviä edes valituksen peruste, on koko Kokoomuksen tapa hoitaa yhteisiä asioita eli olettamalla?

Pekka Sepän väite siitä, että koetan osaltani estää liikuntaa, on täyttä roskaa. Minusta on hienoa, että saamme mm. uuden yrittäjän elokuun lopussa, jolloin Kangaskadulle avataan uusi kuntosali. Kannattaa mennä tutustumaan.

Koska tuo 290?000 euroa tuli esiin Pekka Sepän toimesta, niin kerrataan vielä paljonko koulutoimi ja liikuntatoimi pystyvät ostamaan liikuntatiloja vuosittain: molemmat ilmoittivat summaksi 25?000 euroa eli yhteensä 50?000 euroa.