Turha vetoomus

Pieksämäen Lehden Lukijoilta sivulla oli 19.12. 2017 pilkun tarkkuudella oheinen vetoomus. Ilmeisesti silloin ainuttakaan vetoomukseen yhtyjää ei ollut.

Ainakaan lehdessä siitä ei ollut mitään mainintaa. Nyt jälkeenpäin lehdessäkin kaupan puutteen valittajia on ollut.

Kaupungilla liikkuessakin heihin törmää vieläkin melkein päivittäin. Jos silloin vetoomukseen yhtyjiä olisi ollut edes sata ja kaupungin johtokin olisi ollut hereillä, on hyvin todennäköistä, että Tokmannin päädyssä olisi nyt hyvin varusteltu ruokakauppa.

On toimittava silloin, kun on toiminnan aika.

"Vetoomus Tokmannin johdolle

Nyt Kun Keskuskadun K-Market on lopettanut toimintansa, vetoan, että vapautuneisiin tiloihin Tokmanni perustaisi kunnollisen elintarvikemyymälän lihatiskeineen. Samalla heitän pallon myös kaupunginjohdolle neuvottelujen käynnistämiseksi asiasta Tokmannin kanssa.

On suuri häpeä kaupungille, että alueelta, jossa suuri osa autottomista vanhuksista asuu, lähimpään ruokakauppaan on reilusti yli puoli kilometriä. Pyydän, että jokainen joka haluaa osallistua vetoomukseen tekisi sen nimellään vuoden loppuun mennessä Pieksämäen Lehden kautta, sähköpostilla, tekstiviestillä tai jollakin muulla sopivaksi katsomallaan tavalla.

Vuoden vaihteen jälkeen lehti kertoisi vetoomukseen osallistuneiden määrän."