Uudet myymälät lisäävät vetovoimaa

Pieksämäen myymälätarjonnassa on jälleen tapahtumassa mielenkiintoisia avauksia. Vuodenvaiheessa Pieksämäellä kertaalleen toimintansa lopettanut KappAhl palaa paikkakunnalle vielä ennen kesää. Vaateliike on muuttamassa Kesport Kovasen nykyisiin tiloihin Pieksämäen keskustaan ja urheiluliike vastaavasti siirtyy kerrota ylemmäksi. Samassa rakennuksessa toimiva Osmotexin vaatemyymälä jatkaa edelleen alimmassa kerroksessa. Kaikki liikkeet toimivat tiloissa, jotka omistaa kiinteistöyhtiö Tavaratalo KAX, jonka puolestaan omistavat Kovasen ja Jukaraisen yrittäjäperheet. KappAhlin muuton myötä Pieksämäen keskustaan on avautumassa varsinainen tekstiilikaupan tavaratalo. Uusi keskittymä lisää varmasti omalta osaltaan Pieksämäen keskustan vetovoimaa niin yrittäjien kuin asiakkaiden keskuudessa.

Ensi viikolla Pieksämäellä avaa ovensa myös JYSKin uusi myymälä, joka puolestaan sijoittuu KappAhlin entisiin tiloihin Häyrisentielle, aivan Kauppatorin laidalle. Reilun tuhannen neliön myymälä monipuolistaa Pieksämäen keskustan palveluvalikoimaa ja lisäksi se tuo myös uusia palvelualan työpaikkoja.

Kauppaketjujen ja paikallisten yrittäjien investoinnit uusiin kauppapaikkoihin osoittavat, että Pieksämäen mahdollisuuksiin uskotaan myös muualla ja paikkakunta nähdään hyvänä sijoituskohteena uusille yksiköille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.