Veturitallit on täyden kympin urheilukeskus

Harvoin on Pieksämäen Veturitallit ollut yhtä täynnä kuin viime lauantaina Savo Volleyn ja vantaalaisen Ducksin kohdatessa Veturitorilla miesten lentopallon liigaottelussa. Ja vaikka Veturitalleja on osattu kehua ennenkin niin tällä kertaa se sai osakseen varauksetonta suitsutusta. Veturitalleja luonnehdittiin puheissa kymppiplussan arvoiseksi urheilunäyttämöksi ja sellaisista arvioista sietää olla paikkakuntalaisittain ylpeä.

Lauantaina perinteisessä lentopallokaupungissa pelattiin liigaottelu ensimmäistä kertaa vuosiin. Urheilu ja varsinkin lentopallo kiinnostaa yleisöä edelleen, sillä Veturitorille rakennettuun katsomoon oli saapunut jännitysnäytelmää seuraamaan yli 800 katsojaa. Olosuhteet urheilunautinnon seuraamiselle olivat optimaaliset.

Jos Veturitallit sai varauksettomia kehuja pelipaikkana niin VIP-katsomo hakee vertaistaan. Yhtä onnistunutta tilaa ei taida muualla olla, jossa ottelun etenemistä voi seurata kaikista kulmista toisen kerroksen tasanteelta käsin.

Veturitallit on kovaa vauhtia lunastamassa sille asetettuja vaatimuksia. Paikasta on haluttu muodostaa uusi kaupan, vapaa-ajan ja kulttuurin keskus Pieksämäellä, ja sellaisena on se viime vuosien aikana päästy monesti myös näkemään. Vaikka hyvä kello kauas kuuluu, niin tarvitaan myös voimakasta markkinointia että Veturitallien maine kasvaa. Myös liigaotteluja on lupa odottaa jatkossa lisää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.