Jäderholmin kirjoitus 6/7

Majoitustilojen puutteesta kaupungissamme. Olen kaupanalan työntekijä joten usein ”turisti” kysyy vaikka mitä kaupungistamme ja myös hotelli majoituksesta olen neuvonut Savonsolmuun.

Enkä ole kuullut että majoitustilat kaupungissamme olisi yli buukattuja, päinvastoin tyhjää tilaa löytyy kyllä. Olisi aika hölmöä rakentaa uutta majoitustilaa solmun viereen ja miten siitä tulisi edullista, ei kyllä mitenkään. Liito-oravia en ole nähnyt koskaan alueella ja jos näin on niin mitäs sinne sitten rakentamaan hoitokotia tai majoitustilojakaan oravaa häiritsemään.

Kaupungissa kaikki meno ja meininki koetaan häiritsevänä, olen kuullut huhuja että BigWheels tapahtumakin olisi kaupungissamme viimeistä kertaa? Mikäs rahasampo lopetetaan seuraavaksi ja mitäpä ne ”turistit” tänne tulisi katselemaan, vilkasta torielämää vai... ( Juu, ja tää oli sarkasmia.)

Matkakeskus-suunnitelmaa odotellaan, olisi kiva sinne jotain saada kuolleeseen assa rakennukseen kun sieltä on kaikki palvelut jo viety. Valtava määrä ihmisiä näkee päivittäin ruman asemarakennuksen, eikö sen kiskojen puoleista ilmettä muka millään pysty kaunistamaan että junanviemät hämmästelisivät että wau mikäs paikka tää onkaan... ja asemarakennukseen tullut löytäisi edes sen wc-tilan johon myös pääsisi.

Kiitos Haapakosken ruukille mukavasta kesäpäivästä, josta tämä lehti olisi voinut enemmän kirjoittaa, kun muualta muuttaneena en minäkään tuosta ruukista mitään tiennyt. Ruukillahan on mielenkiintoinen historia takanaan, siitä kyllä sopisi kertoa.

HHB:lle kiitokset hyvästä juhlakeikasta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.